Jasmin Repeša: Želim da svi budu zadovoljni kako reprezentacija izgleda

Jasmin Repeša: Želim da svi budu zadovoljni kako reprezentacija izgleda

- Uvijek idemo na pobjedu. Moramo napraviti neke korekcije u igri, ali uglavnom smo zaokružili sustav igre, rekao je Jasmin Repeša

Izbornik Jasmin Repeša i reprezentativci na pripremama/foto: Facebook

Hrvatski košarkaški broje sitno do odlaska na Svjetsko prvenstvo u Španjolsku, u utorak je na rasporedu posljednja provjera protiv Litve. Na konferenciji za novinare Jasmin Repeša osvrnuo se na dosadašnji dio priprema.

– Uvijek bi nam dobro došlo koji dan više, ali ne možemo biti nezadovoljni. Igrači su odradili za pohvalu i sada to treba pretočiti u igru. Želimo da svi ljudi koji stvaraju pozitivne vibracije budu zadovoljni kako reprezentacija izgleda, rekao je Jasmin Repeša.

– Od prvog dana zagovaram dio u smislu agresivnosti, u trkačkom dijelu, koncentracije. Radi se o stvarima koje su nedostajale da se ostvare bolji rezultati.  U taktičkom dijelu možemo odgovoriti svim zahtjevima, to se vidjelo u utakmici protiv Španjolske, rekao je Repeša kratko najavivši utakmicu s Litvom.

–  Naravno, uvijek idemo na pobjedu. Moramo napraviti neke korekcije u igri, ali uglavnom smo zaokružili sustav igre, zaključio je Jasmin Repeša.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.