U SKLOPU AKCIJE "SVE ZA NAŠU DJECU - KAO KAP VODE NA DLANU!"

JAVIER ZANETTI:Bila je to lijepa utakmica i lijepo iskustvo

JAVIER ZANETTI:Bila je to lijepa utakmica i lijepo iskustvo

"Sretni smo što smo ovdje i što smo dali svoj doprinos ovoj humanitarnoj inicijativi. Uvijek volim odjenuti dres Intera, posebno u ovakve svrhe."

Foto: Humanitarna utakmica SVE ZA NAŠU DJECU - KAO KAP VODE NA DLANU

Veliki humanitarni spektakl na Rujevicu je privukao oko 2500 gledatelja, koji su pljeskom ispratili svaki dobar potez legendi poput Zanettija, Baresija, Karagounisa,  Tolda, ali i domaćih snaga Mladenovića, Hasančića, Šarića… Rezultat 1:1, manje je važan jer pobjedu je odnijelo humano srce, a to je ono najbitnije.

Nakon revijalnog susreta Rijeka All-Starsa i Humanih zvijezda, uslijedilo je iščekivanje gledatelja da na teren istrče upravo  oni veterani Rijeke i velikog Intera iz Milana. Svjetski poznata imena  koja su se našla u redovima Intera  poput Javier Zanettia,  Francesca Tolda,  Giorgios Karagounisa,  Pepe Baresia, Fresia, Bianchia, Carbonea, Colonnesea, Cesara, igrom i pojavom plijenili su pažnju nas gledatelja. Pogotovo  svojim brzim kontrama, do izražaja je dolazio Zanetti koji je pokazao da je i nadalje u jako dobroj formi.

Za veterane Rijeke, koju je kao kapetan predvodio Mladen Mladenović, nastupili su između ostalih i Milinović, Elvis Brajković, Ahmad Sharbini, Danijel Šarić, Kristijan Čaval,  Velimir Radman, Admir Hasančić, a sve su to nakon prve revijalne utakmice s tribina pratili, primjerice trenerski stručnjak Elvis Scoria, sudački ekspert Mateo Beusan Goran Vlaović, koji je bio strijelac u prvoj utakmici,

U utakmici koja je uz discipliniranu i čvrstu igru obje momčadi više izgledala kao natjecateljska nego revijalna, Inter je poveo u 23. minuti golom Bianchija na asistenciju sjajnog Karagounisa. Međutim, da riječki veterani ne ostanu poraženi, pobrinuo se Edo Flego, koji je u pretposljednjoj, 69. minuti s bijele točke poentirao nakon što je najstrožu kaznu dosudio Ivan Bebek.

Svaki dobar potez publika je nagradila pljeskom, a prije svega pozdravila ovu hvalevrijednu akciju koja je u Rijeku dovela ugledna nogometna imena.  Cilj je ispunjen, za Udrugu DIRA su prikupljena značajna sredstva, “AKCIJA SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU” je uspjela, a za pobjedu se pobrinulo humano srce. Ukoliko niste pozivamo Vas da to učinite, okrenete broj 060 90 09 i tako omogućite da ova Akcija bude u potpunosti zaokružena za NAŠU DJECU. U sklopu Akcije ne propustite i finale  Veliki humanitarni koncert u petak na  Trgu 128.brigade u Rijeci.

Nakraju ćemo spomenuti idejne inicijatore ove akcije Dalibora Horvata i Valtera Štefana  kojima posebna hvala što su učinili sve da nas podignu na noge i da postanemo dio priče “SVE ZA NAŠU – DJECU KAO KAP VODE NA DLANU.”

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.