Javili se iz Šibenika: “Kulušić je bio konkretniji od Šimića”

Javili se iz Šibenika: “Kulušić je bio konkretniji od Šimića”

Željko Dulibić progovorio je o podršci Davoru Šukeru na izborima za predsjednika HNS-a.

Foto: Twitter

Predsjednik nogometnog saveza Šibensko-kninske županije Željko Dulibić progovorio je o najavljenoj podršci Davoru Šukeru u borbi za predsjednika HNS-a zbog 100.000 eura koje je sadašnji predsjednik obećao županijskom savezu.

Kazao je kako su iz sadašnje garniture HNS-a bili konkretniji u raspoređivanju sredstava među klubovima u županiji.

Šimić i Stanić govorili su općenito i naširoko, dok je Kulušić bio dosta konkretniji. Predstavnicima manjih klubova svidjela se mogućnost dobivanja novca direktno od HNS-a pa su i oni koji su prije izlaganja programa bili za Šimićevu ekipu promijenili mišljenje. Zato smo jednoglasno podržali Šukera”, kazao je Dulibić koji se osvrnuo i na odnos sa Zdravkom Mamićem koji nije baš idiličan, barem ga Dulibić takvim predstavlja…

“Ja sam se sa Zdravkom Mamićem posvađao na izbornoj skupštini kad se kandidirao Igor Štimac, a s druge strane Vlatko Marković kojeg je podržavao Mamić. Podržali smo Štimca jer je bio za Ligu 16, a ne za Ligu 10 jer smo znali da će nam biti teško održati se u njoj. Otad sam s Mamićem samo na “dobar dan” kad se vidimo i ničemu više”, zaključio je predsjednik šibensko-kninskog saveza.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.