Javio se Aco: Jedini krivac je Rađa!

Javio se Aco: Jedini krivac je Rađa!

Nastavljaju se prozivanja odgovornih; Javio se i bivši izbornik

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Bivši izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović (60), a danas izbornik Brazila gostovao je u eteru Sportkluba gdje se osvrnuo na minule kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kini. Nije imao lijepih riječi za debakl Hrvatske, a izdvojio je i jednog krivca – Dinu Rađu.

“Stručni savjet kao takav ne postoji. Postoji samo predsjednik Stručnog savjeta koji gotovo autonomno donosi sve odluke. Radi se o Dini Rađi. On mi je svojevremeno rekao: ‘OK, ti si taj'” rekao je Aco pa dodao:

“Instalirao je Skelina, nakon početna dva prozora brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što Anzulović podnese izvještaj, odnosno nakon što se vidi hoće li Cedevita igrati Euroligu ili ne, Anzulović će dobiti otkaz i netko novi, čitajte između redaka, će dobiti u ruke reprezentaciju Hrvatske” smatra aktualni izbornik Brazila.

“Tri zadnje Rađine odluke su pogrešne. Tri od tri, nakon što je prethodno 10 godina devastirao Split, više nema dovoljno kvalitetnih referenci da radi taj posao koji ovog trenutka obavlja” oštro je rekao Petrović pa se referirao na Rađine riječi:

“‘Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se 98’ za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan autom išao na trening. Je li to red rad i disciplina?” završio je Aco.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.