Jedan od najpoznatijih engleskih nogometnih trenera gostuje u Hrvatskoj

Jedan od najpoznatijih engleskih nogometnih trenera gostuje u Hrvatskoj

"Svi hrvatski nogometaši koje sam doveo bili su fantastični nogometaši i k tomu krasni ljudi."

Harry Redknapp i Niko Kranjčar

U Hrvatskoj gostuje jedan od najpoznatijih engleskih nogometnih trenera Harry Redknapp koji je u Umagu održao predavanje o tehnologiji i nogometu u 2016.

Domaćoj javnosti poznat je kao menadžer Tottenhama, kluba u kojemu su dio karijere proveli Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar.

“Hrvatima trenutačno ide dobro u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Uvijek se plasiraju na velika natjecanja i dobro igraju. To je nevjerojatno s obzirom na veličinu zemlje. Mala zemlja koja daje sjajne igrače. To su sve odlični nogometaši i vrsni tehničari. Meni je to fantastično”, ističe Redknapp u razgovoru za HRT i dodaje: “Već sam veliki navijač. Kad nema Engleske navijam za Hrvatsku.” 

Na pitanje novinara HRT-a,  što misli o hrvatskim igračima, Redknapp odgovara: “Svi hrvatski nogometaši koje sam doveo bili su fantastični nogometaši i k tomu krasni ljudi. To uvijek govorim svima u Engleskoj i kada me pitaju koga sam najviše volio trenirati, uvijek kažem da sam trenirao osmoricu Hrvata i da su svi bili fantastični. Bili su sjajni nogometaši i ljudi”, zaključak je jednog od najpoznatijjih nogometnih trenere koji je upravo ovim riječima dao veliki kompliment hrvatskim nogometašima i hrvatskom nogometu općenito.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.