Jedini Dinamov reprezentativac: “Svaka promjena donosi šok”

Jedini Dinamov reprezentativac: “Svaka promjena donosi šok”

Prvi golman maksimirskog kluba i jedini Dinamov reprezentativac koji je bio u ‘akciji Grčka’

Dominik Livaković/Foto: Gettyimages

Dominik Livaković, jedini Dinamov A reprezentativac vratio se na HNL terene, ali dojmovi iz reprezentacije još su svježi i kaže, “držat” će ga još neko vrijeme. “Još uvijek me drži taj osjećaj. Svako malo sjetim se atmosfere, pogotovo na onoj prvoj utakmici u Maksimiru, ali i slavlja u Pireju. Mislim da smo odradili odličan posao na ponos svima koji nas prate i za nas navijaju”, poručuje Livaković, te podsjeća kako svaka promjena donosi neki pozitivan šok, u ovom slučaju vrijedan odlaska na Svjetsko prvenstvo.

“Činjenica je kako svaka takva promjena donosi neki šok, a ovaj naš je bio pozitivan. Mislim da smo mi svi skupa shvatili kako nam ovaj play-off uopće nije trebao. Mi smo kvalitetom zaslužili direktan plasman u Rusiju i to smo dokazali protiv Grčke“, podsjeća pouzdani čuvar mreže koji priželjkuje skupinu sa Poljskom, Panamom i Egiptom te dodaje kako forma može biti samo bolja.

Izbornik Dalić praktički je vratio momčadski duh koji je nosio igrače na putu do itekako vrijedne pobjede, pokazalo se to dobitnom kombinacijom. Smatra da je Hrvatska zaslužila direktan plasman na Svjetsko prvenstvo a to je i ostvareno. Što se tiče planova, kratkoročnih i dugoročnih planova oni su, tvrdi, vezani isključivo uz reprezentaciju. Uopće se ne želi opterećivati nekim stvarima na koje ionako nema utjecaja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.