Jedna reprezentacija već u Splitu, počastite ih punim Poljudom!

Jedna reprezentacija već u Splitu, počastite ih punim Poljudom!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija očekuje posljednji susret grupne faze Svjetske lige protiv Talijana, koji je na rasporedu u utorak...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija spremna je za posljednju ovosezonsku utakmicu Svjetske lige prije velikog finala, a ovoga će puta u bazen uskočiti protiv Italije.

Ivica Tucak i njegovi izabranici azzurrima će se suprotstaviti u Splitu u utorak (18 sati), na bazenu Poljud, a izbornik je pozvao 14 igrača: Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Luka Lončar, Damir Burić, Andro Bušlje, Paulo Obradović, Ivan Buljubašić, Maro Joković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Antonio Petković i Luka Bukić.

“Želimo pobjedu, ali i da poljudske tribine budu pune. Talijani dolaze u najjačem sastavu, a čvrsto vjerujem i da ćemo mi biti kompletni. U tom je slučaju zagarantiran vrhunski vaterpolo, u kojem će publika zaista uživati”, pozvao je navijače kapetan barakuda Josip Pavić.

Hrvatska je do sada neporažena u svojoj skupini C, osvojila je 21 bod, a Superfinale u Bergamu, koje je na rasporedu od 23. do 28. lipnja 2015, odličnim je igrama već osigurala. To ipak nikako ne znači da će se naši reprezentativci opustiti protiv uvijek neugodnih Talijana.

“Bez obzira na to što ova utakmica neće imati nikakav rezultatski značaj, učinit ćemo sve da pred svojom publikom u Splitu, u kojem igramo prvi put od kad je reprezentacija u ovom izdanju, svladamo Italiju. Nadam se da će to biti jedna lijepa priredba, u kojoj ćemo upisati i novu pobjedu”, kratko je prokomentirao Tucak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.