Ante Vukušić na posudbu u Švicarsku, Srđan Lakić opet u Kaiserslauternu

Ante Vukušić na posudbu u Švicarsku, Srđan Lakić opet u Kaiserslauternu

Vukušića je njegov klub Pescara poslala na posudbu u švicarsku Lausannu. Lakić će svojem bivšem klubu pokušati pomoći u povratku u elitni razred njemačkog nogometa

Ante Vukušić/Getty Images

Mladi hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj do kraja sezone nosit će dres Verone. Jedvaja je njegov matični klub Roma dala na posudbu u nadi da će mladi igrač dobiti više prilike za igru u Veroni,  budući da je u Romi, koja se bori sa Juventusom za naslov prvaka, teško dolazio do minuta u igri toliko dragocjenih za razvoj mladog igrača.

Ante Vukušića je njegov klub Pescara poslala na posudbu u švicarsku Lausannu. Tako će Vukušić terene druge talijanske lige zamijeniti travnjacima Prve švicarske lige, ali ga čeka težak posao budući da je Lausanne posljednjeplasirana momčad lige.

I Srđan Lakić je zamijenio klupske boje Eintrachta za one Kaiserslauterna u nadi da će pomoći svom bivšem klubu u pokušaju ponovnog ulaska u elitni razred njemačkog nogometa. Zanimljivo je da je Lakić inače igrač Wolfsburga koji ga je i ovaj puta odlučio poslati na posudbu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.