Jedvaj: ‘Trebat će im puno više Konopljanki ako nas žele pobjediti’

Jedvaj: ‘Trebat će im puno više Konopljanki ako nas žele pobjediti’

'Imamo super navijače i nadam se da će nas bodriti svih 90. minuta.' Rekao je Danijel Subašić.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening na Maksimiru prije kvalifikacijske utakmice s Ukrajinom koja je se igra u petak u 20:45. Pred novinare su izišli Tin Jedvaj i  Danijel Subašić.

‘Svaka čast Ukrajini i Konopljanki te igračima poput njega, no trebat će im puno više Konopljanki. On je odličan igrač, ali sam ne može biti cijela momčad, trebat će njima malo više Konopljanki ako mi budemo pravi.’ Započeo je mladi branič pa nastavio.

‘Bolje se osjećam na stoperskoj poziciji, ali beka igram već dvije godine u Leverkusenu tako da tu neće biti nikakvih problema. Što god izbornik odluči, meni je svejedno. Imamo dobro raspoloženje i atmosferu iako su ozljede loše za nas. Nedostaju nam trojica bitnih igrača iz prvih 11, no imamo dosta drugih koji mogu uskočiti u svakom trenutku. Očekujem da će Ukrajina ići na pobjedu, no mi smo domaćini i favoriti te se tako moramo postaviti od prve minute.’ Rekao je Tin Jedvaj.

Bez obzira na to što Ukrajina ima dobre igrače, Subašić vjeruje u pobjedu Hrvatske.

‘Nemamo bitne igrače, ali od početka ciklusa nas muče ozljede pa se nismo žalili, koga nema bez njega se može i to je to. Mislim da Lešković i Vida igraju dobro, u velikim su klubovima i očekujem da će sve biti u redu. Naći ćemo rješenja za Ukrajinu bez obzira što imaju dobre igrače, ne bojim se.’ Rekao je Subašić pa dodao.

‘Nisam dvije godine igrao pred punim stadionom, dobili smo Norvešku 5:1. Imamo super navijače i nadam se da će nas bodriti svih 90. minuta, snimili smo dobro Ukrajince, imaju ta dva krilna igrača, Konopljanku i Jarmolenka, sjajni igrači, ali mislim da imamo dovoljno kvalitete za zaustaviti ih.’ Završio je Subašić.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.