Jeličić: “Cvitanoviću, popni se na kat i traži od Tate promjene u HNS-u“!

Jeličić: “Cvitanoviću, popni se na kat i traži od Tate promjene u HNS-u“!

Oštre riječi pale su od strane stručnog komentatora nacionalne televizije.

foto: Forum.pcekspert.com

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić, gostovao je u emisiji Stadion i analizirao proteklo kolo HNL-a. Posebnu pozornost izazvao je izjavom oko Dinama i njegovog namještanja tokom dugog niza godina.

“Jako mi je žao svih aktera ovakvih utakmica i situacije s infrastrukturom. Teško je na taj način doći do tečnosti igre. No, ja nisam vidio kvalitetu o kojoj priča trener Dinama. Osim nepravedno poništenog gola i dvije poluprilike Fiolića i Olma, Dinamo je pokazao premalo u utakmicama u kojima inače pobjeđuju. Ako ovako nastave, ponovno će biti samo prolaznici u Europi“, započeo je Joško analizu susreta između Rudeša i Dinama pa se osvrnuo na izjave Marija Cvitanovića nakon utakmice.

“Jako mi je simpatična izjava Marija Cvitanovića nakon utakmice da je Dinamo zaštićen. Da bi imao kredibilitet, mora biti vjerodostojan. Nikada nisam čuo da je izjavio da su njegovi igrači zabili četiri gola iz zaleđa ili slično, dakle ima selektivno pamćenje. A ako ćemo o transparentnosti, svaku sezonu počinju s 12 bodova prednosti, jer njihova druga momčad igra s njima. Naravno, riječ je o Lokomotivi. Rudeš se po bodovnom učinku u utakmicama s Dinamom izjednačio s Lokomotivom, mala razlika, ima 25 utakmica manje. Ako pričamo o centralizaciji i tramvajizaciji nogometa, oni imaju šest utakmica zaredom u Zagrebu u ovom periodu. Mario nije zadovoljan suđenjem i infrastrukturom? Pa ako je to problem, nakon treninga se popne na kat, ode kod Tate i zatraži promjene u HNS-u. Vrlo jednostavno“, zaključio je Jela Strijela.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.