Jeličić: “Damir Mišković je najzaslužniji za Dinamov naslov prvaka”

Jeličić: “Damir Mišković je najzaslužniji za Dinamov naslov prvaka”

"Dinamo je ove sezone igrao loše, no Hajduk i Rijeka to nisu iskoristili." rekao je Jeličić.

foto: Forum.pcekspert.com

Kiksevima Rijeke i Hajduka Dinamo je u nedjelju osigurao naslov prvaka, a danas je gostovao kod Rudeša. Dok je Dinamo tražio pobjedu kako bi na pravi način proslavio naslov prvaka, Rudeš je želio nastaviti svoj nevjerojatan niz. To se i ostvarilo pogotkom Andersona u 88. minuti.

Ovo je preslika cijelog prvenstva. Imamo lošeg prvaka, ali i lošu pratnju. Dinamo je igrao izrazito loše ove sezone, ali Hajduk i Rijeka nisu imali sreće, znanja i sposobnosti da iskoriste ovako lošu sezonu Modrih.”  započeo je Joško Jeličić.

“Treba čestitati Dinamu na osvajanju naslova prvaka, a sito tako i svim njihovim trenerima, kojih je bilo tri, ako se ne varam, ali je Dinamo daleko od bilo kakve europske konkurentnosti. Oni imaju još previše posla pred sobom. Najveći problem kod njih je što Mamić Barišić biraju struku, a oni nemaju pojam o tome. Oni se moraju baviti uvozom i izvozom, odnosno, samo izvozom jer im je uvoz katastrofalan.” rekao je Jeličić pa nastavio,

“Po meni je Damir Mišković najzaslužniji za to što je Dinamo osvojio naslov prvaka jer je on morao prodati pola one momčadi koju je imao prošle godine. Pa ti igrači bi, po mojoj slobodnoj procjeni, ove sezone imali 28 bodova prednosti nad ovakvim Dinamom. Ja želim da Dinamo opet postane onakav kakav je prije bio, ona organizacija koja je bila simbol kvalitete, kulture, ali i ponos cijelog Zagreba. Modri se trebaju osloniti na svoje mlade igrače. Neka dovode manje stranaca, imaju sjajnu školu nogometa i trebaju se fokusirati na njih.”

Prokomentirao je Jelčić i stanje s navijačima.  “S jedne strane imamo Dinamo koji osvaja trofeje, ali bez navijača, a s druge strane imamo Hajduk koji ima sjajnu podršku s tribina, ali nikako ne mogu doći do trofeja. Hajduk sigurno ima najveću podršku s tribina, a to je za ostale klubove u HNL-u znanstvena fantastika. Svaki igrač bi htio igrati pred takvom publikom, ali na žalost po Hajdukovce, oni im se nikako ne mogu odužiti s nekakvih trofejem.” rekao je Jeličić.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.