Johansen: “Teško se pripremati za Modrića i Rakitića”

Johansen: “Teško se pripremati za Modrića i Rakitića”

Švedski nogometaš Stefan Johansen kazao je kako se Norveška nije posebno pripremala za igru Modrića i Rakitića - "teško se pripremati za takve igrače", rekao je.

Strefan Johansen/Foto: Gettyimages

Norvežani su u četvrtak stigli u Zagreb, a svoja razmišljanja o utakmici podijelili su izbornik Per-Mathias Hogmo i vezni igrač Stefan Johansen.

“Na pripremama u Marbelli imali smo vrlo dobar tjedan, uvjeti su bili sjajni i dobro smo se pripremili. Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica, igramo protiv vrlo kvalitetne reprezentacije koja je najneugodnija na svom terenu. Na nama je da hrabro zaigramo svoju igru i onda se možemo nadati dobrom rezultatu”, kazao je veznjak Celtica Johansen te nastavio:

“Modrić i Rakitić su vrhunski igrači i s razlogom igraju u vrhunskim klubovima. Za takve se igrače teško pripremiti, ali mi se moramo fokusirati na našu igru i naše mogućnosti.”

Norveški se izbornik pak posebno raduje sjajnom ozračju koje vlada u njegovoj momčadi. “Svojim igračima sam rekao da su me oduševili načinom rada u Španjolskoj. Intenzivno su trenirali, kvalitetno odradili svaki zadatak koji sam postavio pred njih i sjajno su se pripremili za Hrvatsku. Rad s ovom momčadi me motivira iz razloga što su mladi, ambiciozni i što zaista žele napredovati. Naša najveća snaga je momčadski duh, mislim da smo sjajan kolektiv. Imamo dovoljno kvalitete i brzine za velike stvari”, poručio je Hogmo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.