Još jedan normalan dan na poslu za Vitamine; Zdovc: Energija je presudila

Još jedan normalan dan na poslu za Vitamine; Zdovc: Energija je presudila

Posao u Italiji pošao je ponovno po krivu za Vitamine.

Davno je kod Cedevite prestalo biti pitanje količina talenta. Glavno pitanje je koliko je ta ekipa unutra da ostvari ono što želi. Svi to znaju, ali se ništa ne poduzima. Jurij Zdovc, mogao je samo slegnuti ramenima nakon još jednog poraza u Eurokupu (77-81, Trento) kojem je njegova momčad pokazala da može igrati na najvišoj razini kada želi, ali i na najgoroj kada ne želi:

“Nažalost, nije nam uspjelo dobiti utakmicu. Svi smo to jako željeli. Nama je, kao i njima, pobjeda trebala više iz psihološkog razloga. Na kraju je ipak presudila energija. Oni su imali malo više energije nego mi. Mi smo imali problema u organizaciji napada jer smo igrali bez dva playmakera, a i Will nije bio neki. Odmah se vidjelo da imamo probleme. Došli smo u priliku da se izvučemo, no nažalost smo bili naivni. Imali smo mogućnost napraviti par ekstra dodavanja, no zaletavali smo se u zid. Perković, igrač od kojeg smo najmanje očekivali danas je dao solidnu partiju.” 

Filip Krušlin bio je najbolji Vitamin na utakmici, ali ni on nije mogao biti zadovoljan prikazanim. Međutim, on je kao glavni argument tome dao – umor:

Teška utakmica za nas jer nam je ovo već 844. utakmica ove sezone. Sigurno da se nalazimo u jednom teškom periodu, pogotovo tu mislim energetski. S manjkom svježine i s manjkom treninga zapravo igramo teško sve utakmice. No, tako je kako je. Sigurno da se trebamo skupiti, izaći iz ove krize i već protiv Budućnosti imamo odličnu priliku za to u subotu, a u nedjelju onda igramo HT Premijer ligu protiv Alkara.”

Teški dani za Cedevitu se tako nastavljaju, a teško je reći da će protiv Budućnosti sunce osvanuti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.