Još jedna lijepa gesta hrvatskog Super Marija

Još jedna lijepa gesta hrvatskog Super Marija

Hrvatski napadač je donaciju Zakladi Ana Rukavina uplatio i prije Svjetskog prvenstva.

Foto: Screenshot / Youtube

Jedan hrvatski nogometni reprezentativac zaista voli prolaziti nezamjećeno, barem što se tiče života izvan terena. Mario Mandžukić ne voli davati intervjue, ne zna se gotovo ništa o njegovom privatnom životu, niti objavljuje mnogo o sebi na društvenim mrežama. Svojim donacijama često pomaže raznim udrugama, no čak i to voli obavljati u tajnosti.

Zaklada Ana Rukavina pobrinula se da ovoga puta veliko srce hrvatskog napadača ne prođe neprimjećeno. Na Facebook stranici Zaklada objavljena je zahvala svim donatorima:

“Dragi naši, ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima vama koji nas podržavate, bilo organizacijom akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica , upisom u Hrvatski registar ili donacijama kojima omogućavate da se naš rad i dalje nastavi.
Donacije su nam stizale iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva, od onih najmlađih, osnovnoškolaca i srednjoškolaca, umirovljenika, do tvrtki i političkih stranaka. Svaka donacija znači nam neizmjerno puno jer omogućuje da i dalje pomažemo u širenju Hrvatskog registra kako bi oboljelim osobama u Hrvatskoj i svijetu omogućili pronalazak podudarnog darivatelja.”

A zatim su posebno istaknuli jednog donatora:

“Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimjećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića.
Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega.”

Dragi naši, ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima vama koji nas podržavate, bilo organizacijom akcija upisa u…

Gepostet von Zaklada Ana Rukavina am Mittwoch, 25. Juli 2018

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.