Jose Castro, predsjednik Seville: Ivanu Rakitiću nudimo nešto što još nismo nikome

Jose Castro, predsjednik Seville: Ivanu Rakitiću nudimo nešto što još nismo nikome

- Posljednja ponuda koju smo servirali Rakitiću zauzima značajan dio našeg cjelokupnog budžeta za plaće, kaže Castro

Ivan Rakitić/Getty Images

Samo dan nakon što je poručio da je „vrlo frustriran“ jer Ivan Rakitić još uvijek nije potpisao novi ugovor,  José Castro,  predsjednik Seville,  progovorio je o hrvatskom veznjaku u nešto drugačijem raspoloženju. Castro je u razgovoru za lokalnu televiziju  ustvrdio da je u cijeloj priči o produljenju „vrlo opušten“ i ponovio da želi zadržati Rakitića.

Hrvatskom reprezentativcu ugovor istječe u lipnju 2015., a prema riječima njegovog oca Luke, u svoje ga redove žele dovesti sva tri najjača španjolska kluba – Barcelona, Real i Atlético. No Castro tvrdi da ni on nije bez argumenata.

– Posljednja ponuda koju smo servirali Rakitiću zauzima značajan dio našeg cjelokupnog budžeta za plaće.  Spremni smo ići jako  daleko i zbog toga mu nudimo nešto što još nikome nismo, otkrio je predsjednik.

Objasnio je da je dužan navijačima Seville osigurati snažnu momčad.

– Ako Rakitić ode, bit će to snažan udarac našem projektu. Nikoga ne možemo prisiljavati na ostanak i svatko tko želi otići, zna  gdje su izlazna vrata. No u tom slučaju ćemo mi odrediti cijenu transfera. Nemamo pritisak prodaje igrača jer financijski dobro  stojimo i zbog toga sve ovisi o Ivanu, – zaključio je Castro.

Rakitić je  izjavio da će o svojoj budućnosti odlučiti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.