Josip Brezni: “Zbog vremena je lako moguće da se ovaj vikend ne odigraju utakmice HNL-a“!

Josip Brezni: “Zbog vremena je lako moguće da se ovaj vikend ne odigraju utakmice HNL-a“!

Povjerenik natjecanja nije previše optimističan.

Foto: Sportcom.hr

Prema najavljenom, povjerenik Prve HNL za natjecanje, Josip Brezni, u ponedjeljak je odredio termine odigravanja odgođenih utakmica. Tako će se derbi kola između Rijeke i Dinama igrati na Rujevici 07. ožujka od 17 sati, dok će se dva sata ranije igrati i preostale dvije utakmice Lokomotiva – Osijek i Inter – Istra 1961.

Kasniji termin nije bio moguć, s obzirom da se tog dana igra Liga prvaka. No, ostaje problem TV prijenosa. Ipak, Brezni se dosjetio rješenja i za taj problem:

“To ipak neće biti problem, s obzirom da postoji nekoliko TV kanala na kojima će biti izravni prijenosi utakmica. Tako će se Lokomotiva – Osijek prenositi na Arena Sport 1, a Inter – Istra 1961 na Arena Sport 3“, izjavio je.

Upitan na vrlo zanimljivo pitanje oko odgoda i eventualnih zamjena domaćinstava i u narednim kolima, Brezni je dao vrlo pesimističan odgovor:

“Kako sada stvari stoje, čini mi se da je vrlo upitno hoće li uopće i biti odigrano kolo ovaj vikend! Vremenske prognoze se mijenjaju i to na gore iz dana u dan, a prema posljednjim vijestima najavljen je novi snijeg pa smo zaista robovi vremenskih neprilika. No, ne preostaje nam ništa drugo nego čekati i vidjeti hoće li se moći igrati u predviđenim terminima. Ako su jedni Juventus i Atalanta morali odgoditi utakmicu na prekrasnom stadionu zbog snijega, onda nije sramota ni da mi odgodimo utakmice, ako ne postoje barem minimalni uvjeti za igru“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.