Josip Pavić nakon Francuske: Primili smo previše laganih golova

Josip Pavić nakon Francuske: Primili smo previše laganih golova

- Najbitnije je da smo pobijedili. Svjesni smo da nismo pružili briljantnu igru, rekao je Ivica Tucak

Josip Pavić/Getty Images

Hrvatska vaterpolo reprezentacija upisala je novu pobjedu na Europskom prvenstvu. Slavlje od tri gola razlike protiv Francuske nije donijelo ništa posebno, osim bodova koji su bili nužni da bi se ostalo u borbi za četvrtinale. O trećem mjestu u skupini mogla bi tako odlučivati i gol razlika, a Hrvatska će protiv Srbije i Mađarske tražiti barem jedan bod koji bi joj mogao otvoriti put u drugi krug.

– Najbitnije je da smo pobijedili. Svjesni smo da nismo pružili briljantnu igru i na ovakvom turniru normalno je da dođe do određenog pada, a ovaj put je to bilo u našoj obrani. To je rezultiralo pobjedom od tri gola razlike iako smo priželjkivali veću razliku. Okrećemo se sad utakmici sa Srbijom, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

– Previše primljenih golova od jedne ekipe kao što je Francuska s obzirom na našu kvalitetu, ali bitno je da smo izvukli tri boda i sad se okrećemo Srbiji. Ovom prilikom pozivam navijače da nas dođu bodriti u ove zadnje dvije utakmice u skupini koje su nam i najvažnije, izjavio je Maro Joković.

Hrvatska je dosad u skupini B pobijedila Njemačku, a remizirala sa Španjolskom. Iduća utakmica na rasporedu u subotu od 16 sati protiv jake Srbije. Posljednju utakmicu u skupini Hrvatska igra protiv domaćina Mađarske u ponedjeljak od 20.30 sati.

– Svjesni smo da ovo nije bilo naše najbolje izdanje, ali najbitnije je da i dalje ovisimo samo o sebi. Moramo izvući pouke iz ove utakmice jer smo primili previše laganih golova i ako to popravimo, možemo se nadati dobrom rezultatu, izjavio je kapetan Josip Pavić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.