Jovetić: “Rusi su samo čekali da se nešto dogodi”

Jovetić: “Rusi su samo čekali da se nešto dogodi”

Crnogorski napadač Stevan Jovetić teško je pronalazio riječi nakon skandala u kvalifikacijskoj utakmici Crne Gore i Albanije u Podgorici...

Stevan Jovetić/Foto: commons.wikimedia.org - Steindy

Napadač Crne Gore Stevan Jovetić bio je potpuno šokiran nemilim scenama na utakmici petog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. u Podgorici.

Podsjetimo, u ogledu Crne Gore i Rusije već je nakon petnaestak sekundi zapaljenom bakljom u glavu pogođen ruski vratar Igor Akinfejev, a sukobi su nastavljeni tijekom cijele utakmice. Njemački je arbitar nekoliko puta upozoravao kako će prekinuti meč, a konačna je odluka pala nakon što je još jedan ruski nogometaš pogođen oštrim predmetom s tribina.

“Ne mogu pronaći riječi kojima bih opisao ovaj incident. Samo se nadam da kazna neće biti preteška”, izustio je Jovetić. “Ipak, nekako mi se učinilo da su Rusi samo čekali da se bilo što dogodi kako bi to prijavili sucu i na taj način prekinuli utakmicu.”

Crnogorski je izbornik poslije susreta izjavio kako ih “sada može spasiti tek predsjednik Saveza Dejan Savićević, koji uživa velik ugled u Uefi”, no izgledno je kako Vučinića i društvo ipak očekuju drastične sankcije Uefe.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.