EP Rukomet: Jović oduševljen igrom Stepančića protiv Srbije

EP Rukomet: Jović oduševljen igrom Stepančića protiv Srbije

Jovića su impresionirali rukometaši u utakmici sa Srbijom.

dnevnik.hr

Hrvatski rukometaši oduševili su Hrvatsku i rukometni svijet svojom veličanstvenom igrom protiv Srbije. Jedan od impresioniranih bio je i nekadašnji reprezentativac Božidar Jović, koji nije štedio riječi dok je hvalio igru hrvatske nacionalne vrste.

U intervjuu za Sportske novosti kazao je: “Uvijek je najteže igrati prvu utakmicu na velikim natjecanjima jer svi odmah očekuju najbolje i najviše. Hrvatska je bila super, obrana je igrala odlično, a dogodilo se i ono na čemu je Lino insistirao i o čemu je govorio, ubrzana je igra u napadu. Stvarno je to bilo dobro”.

Posebno ga je oduševila briljantna igra Luke Stepančića, koji je imao 100% pucački učinak: 6/6. “Luka je zaista bio sjajan, ali i svi drugi su bili za svaku pohvalu. Definitivno ne smijemo zaboraviti dečke koji su izvrsno igrali obranu, Musu, Vorija i Gojuna, bili su pokretljivi, dominirali su bočno i dubinski… Baš je bila odlična atmosfera. Spaladium Arena je kao stvorena za rukomet, bio sam i na utakmici protiv Crne Gore, stvarno je za pet”, izjavio je Jović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.