Juan Jesus: Kladim se da će ovo biti Kovačićeva sezona u Interu, zabit će barem osam golova

Juan Jesus: Kladim se da će ovo biti Kovačićeva sezona u Interu, zabit će barem osam golova

Milanski klub u srijedu u 23 sata službeno otvara sezonu utakmicom play-off runde Europske lige na Islandu protiv Stjarnana

Mateo Kovačić/foto: Facebook

Nogometaši Intera u srijedu na Islandu službeno otvaraju novu sezonu. U neobičnom terminu za europske pojmove (23.00), njihov će suparnik u prvoj utakmici play-off runde biti Stjarnan.

Uoči vatrenog krštenja na otoku vatre i leda, novu je kampanju najavio branič Juan Jesus koji ističe da „sada prestaje vrijeme zafrkancije i počinju ozbiljne stvari“.

– Nitko ne spava. Itekako smo budni i čekamo da sve počne. To je zasad dovoljno, jer smo u prošlosti zbog uspavanosti riskirali neke sramotne rezultate – kaže 23-godišnji Brazilac.

Jesus je za Gazzettu dello Sport pohvalno govorio o svojim suigračima te pritom naglasio da puno očekuje od hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

– Na Kovačića se uvijek kladim. Ovo bi mogla biti njegova sezona. Predviđam da će zabiti barem osam golova. No u tom slučaju Osvaldo, Icardi i Palacio moraju zabiti barem 12 (smijeh). Fantastična smo škvadra, ozračje ne može biti bolje, doista izgledamo kao obitelj – rekao je Jesus.

Kovačić je, podsjetimo, u nedavnom intervjuu za Gazzettu također istaknuo da ove sezone želi probuditi golgeterske navike. Njegova je želja zabiti najmanje 10 golova u svim natjecanjima jer bez toga, objasnio je, „ne može biti kompletan igrač“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.