Judo: Šutalo zlatna, Topolovec i Krak brončane na Europskom juniorskom kupu u Grčkoj

Judo: Šutalo zlatna, Topolovec i Krak brončane na Europskom juniorskom kupu u Grčkoj

Peta mjesto osvojile su: Maja Blagojević, Matea Borozan i Ana Kokeza, dok su sedma mjesta pripala: Beati Guszak, Bugi Kovač i Moniki Šarić

Tihea Topolovec, Ivana Šutalo i Marina Krak/www.judo.hr

Na ovogodišnjem izdanju Europskog kupa za juniore u Grčkoj Hrvatska je osvojila tri odličja. Ivana Šutalo osvojila je još jedno zlato, dok su Topolovec i Krak osvojile svoja prva odličja u juniorskom uzrastu.

U kategoriji preko 78 kg, Šutalo je osvojila zlato pobjedama protiv aktualne Europske prvakinje Milice Žabić (SRB) i Tine Radić iz Splita.

Tihea Topolovec nastupila je u kategoriji do 52kg i u borbi za broncu bila bolja od Galiye Sagitove (RUS). Tokom dana bila je bolja od Aggeliki Papastamou (GRE), Moldir Zharmanove (KAZ), poražena je bila od Jade Lewis (GBR).

Marina Krak je u borbi za broncu kategorije -70kg bila bolja od Salome Mtchedishvili (GEO). Ranije je upisala poraz od Jovane Peković (MNE) i pobjedila je Moniku Šarić.

Peta mjesto osvojile su: Maja Blagojević, Matea Borozan i Ana Kokeza, dok su sedma mjesta pripala: Beati Guszak, Bugi Kovač i Moniki Šarić.

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.