JUG DEKLASIRAO SJEVER 55 : 5, SLIJEDI REPREZENTATIVNI CIKLUS

JUG DEKLASIRAO SJEVER 55 : 5, SLIJEDI REPREZENTATIVNI CIKLUS

Foto: Hrvatski ragbijaški savez Facebook

Paralelno sa posljednjom utakmicom U-18 Europskog prvenstva, u kojoj je Hrvatska pobijedila Srbiju te osvojila Rugby Europe Konferenciju 1, u Makarskoj se odigrala `uvertira´ u reprezentativni ciklus seniora, tradicionalna utakmica selekcija regija Juga i Sjevera.

Na stadion Sportskog centra Makarska izašli su tako ponajbolji igrači hrvatske lige, a iako se očekivala izjednačena utakmica, Sjever je došao u bitno oslabljenom sastavu te je Jug rutinski pobijedio rezultatom 55 : 5 i na još neko vrijeme zadržao “Trofej Drago Lulić” u svojim rukama.

Sve ovo uvod je u reprezentativni ciklus u kojemu će Hrvatska reprezentacija svoje posljednje utakmice Europskog kupa nacija za sezonu 2014-2016. odigrati protiv Češke i Švicarske. Ove dvije reprezentacije vodeće su momčadi skupine, a Hrvatska, koja se trenutno nalazi na trećem mjestu, prvo 9.4. gostuje u Češkoj, a vikend nakon na stadionu Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu, na domaćem terenu igra protiv
Švicarske. Ova utakmica organizira se u suradnji sa Udrugom Ženska soba te će naši reprezentativci ovim putem podržati kampanju protiv nasilja nad ženama.

Foto: Hrvatski ragbijaški savez/ Utakmica Sjever: Jug

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.