Jug i Primorje u finalu regionalne lige

Jug i Primorje u finalu regionalne lige

Finale regionalne vaterpolske lige igrat će domaće Primorje EB i dubrovački Jug CO

Foto: Arsen Miletić

U finalu regionalne vaterpolske lige danas u 20:30 h danas u Rijeci sastat će se domaće Primorje EB i dubrovački Jug CO.

U prvoj polufinalnoj utakmici Primorje je bilo bolje od zagrebačke Mladosti. Primorje je pobijedilo rezultatom 11:10. Zanimljivo, iako je utakmica dobro počela za domaću ekipu, Mladost se uspjela vratiti u igru – da je bilo više sreće možda bi čak i pobijedili. Prve dvije četvrtine bolje je bilo Primorje, a u posljednje dvije Mladost (4-1, 5-3, 1-4, 1-2). Nažalost čudo se ipak nije dogodilo, momčad Primorja zaslužno je prošla u finale. Najbolji strijelci Primorja bili su Cosmin Radu s 4 i Ivan Buljubašić s 3 pogotka, kod Mladosti najbolji je bio Ante Vukičević s 6 golova.

U drugoj polufinalnoj utakmici, Jug je rutinski svladao kragujevački Radnički sa 10-4 (3-0, 2-1, 4-3, 1-0). Čak osam igrača Juga je postiglo pogotke a najbolji strijelci su bili Miho Bošković i Loren Fatović s po 2 gola. Momčad Radničkog doživjela je potop. Kod njih najbolji strijelac bio je Nikola Dedović s 2 pogotka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.