Regionalna Triglav liga

Jugaši do vrha napunili mrežu gostiju iz Budve, sljedeći rival Primorje EB

Jugaši do vrha napunili mrežu gostiju iz Budve, sljedeći rival Primorje EB

Vaterpolisti dubrovačkog Jug Croatia osiguranja uvjerljivo slavili nad Budvom od 23:4 (4:2, 3:0, 9:0, 7:2).

foto: VK Jug CO

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja bili su uvjerljivi na startu sezone i do vrha napunili mrežu gostiju iz Budve. Već sutra novi ispit, u Gruž dolazi riječko Primorje.

Gosti, za razliku od prethodnih sezona, ovaj put stižu u pomlađenom sastavu te  će uz Cosmin Radu, Ivana Buljubašića, Antu Vukičevića i Duje Jelovinu,  svoju priliku dobiti i nekoliko perspektivnih juniora te dva stranca, Australac Nathan Power i Slovak Maros Tkač.

Jugov kapetan Marko Bijač koji je jučerašnju utakmicu protiv Budve odgledao s klupe ne bježi od uloge favorita i ističe: ‘Svima je jasno da smo favoriti, ali nikako ne smijemo podcijeniti Riječane jer su jedna ozbiljna momčad. Kvaliteta je na našoj strani tu nema dileme, ali to treba potvrdit u bazenu’, kazao je Bijač i dodao: ‘Primorje je u dosadašnjem, doduše kratkom dijelu sezone, pokazalo igrom i rezultatima da će i ove godine biti jedna ozbiljna momčad. Iznimno motivirana, pogotovo u utakmicama u kojima nemaju puno za izgubit, a takva ih utakmica očekuje sutra. Moramo biti maksimalno motivirani, ući u utakmicu 100 posto kako bi upisali nove bodove i započeli sezonu kako smo i očekivali.’

Utakmica Jug CO – Primorje EB igra se sutra, u petak 21. listopada od 20,15 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.