Jugaši potopili Jadran u njihovom bazenu

Jugaši potopili Jadran u njihovom bazenu

Jug je imao odličnu realizaciju igrača više od 80% uz četiri pogotka iz pet pokušaja.

Vaterpolisti Juga CO došli su do pobjede u 10. kolu Triglav lige na gostovanju u Herceg Novom kod domaćeg Jadrana rezultatom 11:4, te tako ostali na maksimalnom učinku.

Imao je Jug već nakon prve četvrtine veliku prednost 3:0 koju su donijeli Vincenzo Renzuto sa dva pogotka i Hrvoje Benić jednim. Uspjeli su igrači trećeplasiranog Jadrana smanjiti na 4:2 u drugoj četvrtini, a za novih tri razlike pogodio je nakon kontre Marko Ivanković. Sa nova tri gola Luke Lozine, Mare Jokovića i Lorena Fatovića u nastavku susreta Jug je otišao na nedostižnih 8:2. U završnici susreta su malo povukli ručnu i održavali prednost za konačnih 11:4.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Renzuto sa tri gola, dva su postigli Fatović i Ivanković, dok je najbolji vaterpolist svijeta Marko Bijač imao 9 obrana uz odličnih 75%. Jug je imao fantastičan učinak sa igračem više, iskoristili su četiri od pet situacija, dok je Jadran uspio realizirati samo jednu od pet prilika.

Jadran Carine – Jug CO  4:11  ( 0:3, 2:2, 1:3, 1:3 )

Jadran: Kandić, Ukropina 1, Vučurović, Kriještorac, B.Baničević, Merkulov, F.Baničević, Gardašević, Đ.Radović 1, D.Radović, Drašković, Petković, Tešanović 1, Mijušković 1.

Jug CO: Bijač, Macan, Fatović 2, Lončar, Joković 1, Xavi Garcia, Ivanković 2, Rašović, Renzuto 3, Čulina 1, Benić 1, Lozina 1, Jarak, Kržić.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.