Juniori Dinama također počinju natjecanja u Ligi prvaka

Juniori Dinama također počinju natjecanja u Ligi prvaka

Juniori Dinama također dočekuju Arsenal...

{$alt}
www.facebook.com/dinamo

Momčad zagrebačkog Dinama u srijedu u 16 sati na Hitrec-Kacijanu otvorit će svoj nastup u juniorskoj Ligi prvaka, namijenjenoj mladim momčadima klubova koji će zaigrati “pravu” Ligu prvaka. U društvu ambasadora Dinama Branka Strupara utakmicu su najavili trener Mario Cvitanović te igrači Nikola Moro i Bojan Knežević.

Cvitanović misli: “Ovo je prva godina da igramo ovo veliko natjecanje i to je velika čast za sve nas i za cijeli klub. Želimo se predstaviti u što boljem izdanju, dobar nastup je u interesu cijelog hrvatskog nogometa i nadamo se da ćemo pokazati dobru igru. Nismo dugo zajedno, ali vjerujem da ćemo napraviti što smo zacrtali da to i ostvarimo. Nemamo baš puno podataka o momčadi protiv kojih igramo. Ne znamo njihovu realnu snagu, a to vrijedi i za ostale protivnike u skupini. Protiv Olympiacosa smo igrali na Ramljaku, no ne znamo kakvu će momčad prijaviti za Ligu prvaka.”

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 50 kuna, a za utakmicu vrijede i godišnje ulaznice.

Dinamov junior Bojan Knežević kazao je: “Svima je velika čast nastupati u Ligi prvaka te jedva čekamo početak utakmice. Ne mogu govoriti o konačnom ishodu, ali dat ćemo sve od sebe da postignemo što bolji rezultat.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.