JUNIORI, KADETI I PIONIRI DINAMA OSVAJAČI DOMAĆEG PRVENSTVA

JUNIORI, KADETI I PIONIRI DINAMA OSVAJAČI DOMAĆEG PRVENSTVA

Foto: HNS

Momčad Dinama u domaćem je prvenstvu osvojila titule prvaka u kategorijama juniora, kadeta i pionira.

U kategoriji juniora igrači Dinama osigurali su prvo mjesto s 49 osvojenih bodova, jednim više od drugoplasirane Lokomotive te devet više od trećeplasirane Cibalije.

Nagrada za fair-play u kategoriji juniora po završenoj je sezoni pripala momčadi Sesveta, dok je najbolji strijelac Prve lige za juniore bio Ivor Ljubanović iz Istre sa 16 postignutih pogodaka.

U kadetskoj konkurenciji Dinamo je također ponio naslov prvaka sa 77 osvojenih bodova, pet više od drugoplasiranog Hajduka te 17 više od Splita koji je završio na trećoj poziciji.

Nagradu za fair-play u kadetskoj kategoriji primila je momčad Zadra, dok je najbolji strijelac Prve lige bio Dinamov Dario Špikić s 24 gola.

Kod pionira titula prvaka također je pripala Dinamu koji je sezonu završio na prvoj poziciji s 80 osvojenih bodova. Na drugo mjesto smjestio se Hajduk sa 64 boda, dok je treća Lokomotiva s njih 49.

Momčad Lokomotive u kategoriji pionira primila je nagradu za fair-play, a najbolji strijelac u pionirskom Prvenstvu Hrvatske bio je Hajdukov Bruno Jenjić s 23 gola.

Nova sezona domaćeg prvenstva za juniore počinje 27. kolovoza, dok kadeti i pioniri u novu sezonu hrvatskog nogometnog prvenstva ulaze 14. kolovoza.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.