Juniori u drugom kolu skupine D poraženi od Njemačke

Juniori u drugom kolu skupine D poraženi od Njemačke

Hrvatska muška juniorska rukometna reprezentacija u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva u Danskoj poražena je od reprezentacije Njemačke 22:29 (9:15).

”Nismo ušli kako treba u utakmicu i nismo iskoristili ono što smo trebali. Imali smo 6 na 4 i u tom trenutku su nam napravili seriju 2-0. Upravo to je prelomilo utakmicu. Promašili smo previše zicera. Moramo ”odrasti preko noći” i naučiti igrati utakmice koje nisu uvijek idealne i onakve kakve bi mi možda htjeli. Sada nas čeka Švedska protiv koje je sve otvoreno. U toj utakmici ovisimo samo o sebi. Bit će to još jedna ratnička utakmica u kojoj će odlučivati svaka obrana vratara i u kojoj nas svaki promašen zicer može izbaciti iz daljnjeg natjecanja i eventualne borbe za medalju”, rekao je nakon susreta izbornik Hrvoje Horvat.

U skupini D  Mađarska je slavila nad Švedskom 31:29. Tako je u u skupini D na prvom mjestu Njemačka s četiri boda, druga je Hrvatska s dva boda, slijedi ju Mađarska s istim brojem bodova, dok je na začelju Švedska bez osvojenog boda.

Sljedeću utakmicu u skupini D Hrvatska igra u nedjelju, 31. srpnja od 14 sati protiv Švedske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.