Juniorski SP Ivana Kapetanović: Utakmica za deveto mjesto protiv Norveške je naš finale

Juniorski SP Ivana Kapetanović: Utakmica za deveto mjesto protiv Norveške je naš finale

- Imamo slobodan dan za analizu i regeneraciju. To nam je prilika da se pripremimo i odigramo još jednu veliku utakmicu, rekao je izbornik Neven Hrupec

Ivana Kapitanović/Foto www.koprivnica.net

Hrvatske rukometašice upisale su novu pobjedu u borbi za deveto mjesto. Ovoga puta drugi put na turniru svladana je Češka uz odličnu igru izabranica Nevena Hrupeca.

– Imali smo problema s ozljedama i Ines Domjan morala je propusiti utakmicu. Posložili smo obranu, cure su dale sve od sebe. Umorni smo već kao i svi i normalno je da ima pogrešaka. Ipak, nakon pobjede od 11 razlike moram biti sretan i pohvaliti sve igračice, rekao je Neven Hrupec.

Hrvatsku u subotu očekuje ogled protiv Norveške za deveto mjesto.

– Imamo slobodan dan za analizu i regeneraciju. To nam je prilika da se pripremimo i odigramo još jednu veliku utakmicu, zaključio je Neven Hrupec.

Hrvatska je već igrala protiv Norveške u skupini i upisala pobjedu 25:20.

– Drago mi je da smo se nakon poraza od Nizozemske dignule. Dogovorile smo se da idemo osvojiti deveto mjesto, da je to naše finale. Norveška je lani bila četvrta na EP-u,  nanizale su nekoliko poraza i sigurno će htjeti pobjedom zaključiti turnir, rekla je golmanica Ivana Kapitanović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.