Juniorsko SP u stolnom tenisu: Pavlović završila nastup u Italiji

Juniorsko SP u stolnom tenisu: Pavlović završila nastup u Italiji

Bolja od naše predstavnice bila je Hongkonžanka Chau Wing Sze s 4:2 (-9, 10, -10, 7, 5, 14).

Riva del Garda, ITALIA, 30 Nov 2017. Singles Groups. Final at the 2017 ITTF World Junior Championships.

Hrvatska stolnotenisačica Andrea Pavlović završila je svoj nastup na svjetskom juniorskom prvenstvu koje se održava u talijanskom gradu Riva del Gardi. Zaustavljena je među 32 stolnotenisačice na Svjetskom juniorskom prvenstvu, a bolja od naše predstavnice bila je Hongkonžanka Chau Wing Sze s 4:2 (-9, 10, -10, 7, 5, 14).

Mlada hrvatska reprezentativka je odlično ušla u meč, uzela prvi set pa potom u drugom gubila 9:1 da bi se vratila i izjednačila na 10:10. Ipak, Hongonžanka je slavila u tom setu s 12:10. Treći set je opet otišao na stranu Pavlović, a u četvrtom je vodila 6:4 što je na kraju bilo nedovoljno. U šestom setu je spasila četiri meč lopte, imala priliku za set loptu i povratak u meč, ali Hongkonžanka je slavila s 14:12. Inače, Chau Wing Sze je nakon toga svladala i najbolju europsku juniorku Rumunjku Diaconu s 4:0 te izborila četvrtfinale.

„Postojala je šansa za pobjedom, ali nedostajalo je mirnoće u odlučujućim trenucima. Šteta, bila je to lijepa prilika za osminu finala, no i s ovim moramo biti zadovoljni. Rezultat Hongkonžanke s Diaconu je pokazatelj da je Andrea odigrala dobar meč“, istaknuo je izbornik Nikica Vukelja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.