Jurčević: “Ozljeda More nas je pogodila, no reprezentativna stanka klubu je dobro došla“

Jurčević: “Ozljeda More nas je pogodila, no reprezentativna stanka klubu je dobro došla“

Dinamov trener najavio je današnji ogled protiv Intera.

Slaven Bilić i Nikola Jurčević/Foto: Gettyimages

Trener zagrebačkog Dinama Nikola Jurčević osvrnuo se na reprezentativnu stanku i susret protiv Dinama, koji se danas od 19 sati igra na stadionu ŠRC Zaprešić.

“Stanka nam je definitivno dobro došla, jer oni igrači koji su ostali odlično su radili na treninzima, dok su oni koji su bili sa svojim reprezentacijama dobili dobru minutažu. Svi odreda su se vratili sa sjajnim rezultatima, a neki su zabijali i pogotke, što mi je dosta važno“, izjavio je Nikola.

Prokomentirao je trener Modrih i ozljedu Nikole Mora, koji će minimalno šest mjeseci izbivati s travnjaka:

“Nažalost, ozljeda More nas je jako pogodila. Njegov izostanak do kraja sezone pa i duže će biti veliki hendikep za momčad. Ostali su svi u redu, osim Sose, koji je dobio udarac pa vjerojatno neće igrati protiv Intera“.

Za kraj je najavio i ligaški dvoboj protiv Zaprešićana:

“Pratim Inter duže vrijeme i riječ je o klubu koji ima kontinuitet. Vidi se da je Samir Toplak već duže vrijeme na klupi te da je riječ o uspješnom i kvalitetnom treneru koji klub drži u stabilnim vodama. Pogledao sam nekoliko njihovih utakmica i puni samopouzdanja će nas ugostiti. Imaju kvalitetan kadar s nekoliko pojedinaca koji su prošli Dinamovu školu i mogu riješiti susret u svakom trenutku“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.