Juventus otima Dinamu Angela Henriqueza?

Juventus otima Dinamu Angela Henriqueza?

Torinski Juventus želi Henriqueza, javljaju čileanski mediji. Hoće li Dinamo izgubiti ponajboljeg ovosezonskog napadača?

Anqelo Henriquez/Foto: Gettyimages

Čileanski mediji pomalo su zabrinuli hrvatsku javnost – makar onaj dio koji simpatizira zagrebački Dinamo. Navodno se, naime, za modrog napadača Anqela Henriqueza zanima torinski Juventus, koji već neko vrijeme aktivno traži napadača za iduću sezonu.

U prilog tvrdnjama svakako će ići činjenica kako je Angelov menadžer Fernando Felicevich jedan od glavnih ‘skrbnika’ Artura Vidala, ponajboljeg veznjaka Juventusa, ali i ugovor koji Čileanac još uvijek nije službeno potpisao s hrvatskim prvakom.

Henriquez je nedavno izjavio kako se u Dinamu odlično osjećao i volio bi koncem posudbe ostati u svlačionici modrih, no isto je tako nekoliko puta apostrofirao kako se jednoga dana nada vratiti u Manchester United. “Bio sam strašno razočaran jer sam u jednom trenu bio tako blizu prvom sastavu, a onda sam – potjeran. Takvo je što iznimno frustrirajuće”, rekao je.

“U Premiership sam došao prepun motiva i iščekivanja, ali ništa se od toga nije ispunilo. Igramo sam tek za mladu momčad, a kada u takvim godinama dođete u ligu poput Engleske, bolno vas udari o kakvim se ogromnim razlikama radi.”

Renomirani čileanski list AS tvrdi kako je Sir Alex Ferguson 2012. godine jednostavno ‘pustio’ Paula Pogbu, koji se potom skrasio u Juventusu te s vremenom postao ponajbolji igrač stare dame, nogometaš za kojim luduje ‘pola svijeta’ te ‘usput’ osvojio i dva naslova prvaka. “Henriquez bi mogao krenuti sličnim putem”, navodi AS.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.