Kadetkinje riječkog FSV u jakoj regionalnoj ženskoj ligi

Kadetkinje riječkog FSV u jakoj regionalnoj ženskoj ligi

Natjecanja: Zagreb-Banja Luka, Ljubljana

Kadetkinje Flumen Sancti

Ove godine  kadetkinje riječkog FSV-a će nastupiti u jakoj regionalnoj ženskoj kadetskoj ligi koja obuhvaća odlične kadetske ekipe iz Hrvatske i susjedstva. Bit će tu osim hrvatskih klubova i  klubovi iz BiH, Slovenije, Mađarske i Crne Gore.

Riječanke iz Kluba Flumen Sancti Viti ( skr.FSV)  smještene  su u grupu A gdje se još nalaze Trešnjevka (Zagreb), Akademija Ratgeber( Pečuh), Jedinstvo BHT (Tuzla), Fenix (Banja Luka), Ježica (Ljubljana) i Triglav (Kranj).

Prvi dio natjecanja organiziran je u tri kola koja će se održavati u pojedinim gradovima, a zbog broja ekipa jedno kolo će se odigrati s klubovima podijeljenim u dva grada gdje će svaki klub odraditi dva susreta. Četiri najbolja ženska tima u svakoj skupini izborit će razigravanje od 1. do 8. mjesta nakon čega će biti poznati sudionici Final Four, završnog dijela natjecanja nakon kojeg ćemo saznati ime pobjednika za ovu sezonu regionalne kadetske lige. U drugoj grupi nalaze se još dva hrvatska kluba: Zagreb i Vodice, a oni će igrat s ekipama Livna, Posušja, Athlete Celja, Maribora te Budućnosti Lovčen.

Natjecanja počinju 30.listopada,  a cure iz kluba FSV u  prvom kolu odmjerit će snage s Trešnjevkom i Akademijom Ratgeber . Utakmice se igraju u Zagrebu, a prema rasporedu kako slijedi:

Prvo kolo, Zagreb, 30.10.

Trešnjevka-FSV

FSV-Akademija Ratgeber

Drugo kolo, Banja Luka, 27.11.

Fenix- FSV

Jedinstvo BHT-FSV

Treće kolo, Ljubljana, 18.12.

Ježica-FSV

Triglav-FSV

Kadetkinje Flumen Sancti Viti foto: KK Flumen Sancti Viti facebook

Kadetkinje Flumen Sancti Viti foto: KK Flumen Sancti Viti facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.