Kahn: “Guardiola ponižava Götzea, zašto ne želi iskoristiti njegov talent?”

Kahn: “Guardiola ponižava Götzea, zašto ne želi iskoristiti njegov talent?”

Oliver Kahn je kritizirao Pepa Guardiolu...

Foto: Getty Images

Legendarni vratar i kapetan Bayerna Oliver Kahn kritizirao je Pepa Guardiolu zbog ispadanja iz Lige prvaka od Barcelone. Izjavio je: “On povlači nelogične poteze. Lahm je igrao na Robbenovoj poziciji i to je bilo jako loše. Boateng je jedini stoper koji stalno dobro igra, a on mu stalno mijenja partnera. To je besmisleno jer je uigravanje nemoguće.”

Kahn je bio na vratima Bayerna od 1994. do 2008. godine. Već duže vremena je komentator na ZDF-u i često kritizira Guardiolu. Nakon uzvrata protiv Barcelone htio je izjavu Thomasa Müllera, ali on je samo prošao kraj njega. Tad je Kahn prokomentirao da Bayernovi igrači po nečijoj naredbi ne razgovaraju s njim, no Müller se ubrzo vratio i rekao da nikoga ne izbjegava već je Guardiola pozvao igrače na sastanak.

Komentirao je statuse u momčadi Müllera i Götzea: “Ponižavajuće je za Götzea da ulazi kad je utakmica gotova. Zašto Guardiola ne koristi njegov talent? I onda ga ubaci umjesto Müllera. To je postao problem njemačkog nogometa jer govorimo o dvojici važnih igrača reprezentacije.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.