Kako je Bjelica motivirao modre za derbi

Kako je Bjelica motivirao modre za derbi

Juranoviću se ne smiješi nekakva trenerska ili skautska karijera nakon što završi igračku.

Dinamov nogometaš Dani Olmo proglašen je najboljim igračem HNL-a od strane kapetana svih momčadi, međutim izbor Hajdukovog kapetana Josipa Juranovića dao je sjajnu ideju treneru Dinama Nenadu Bjelici za dodatnu motivaciju svojih igrača uoči derbija.

Juranović je na prvo mjesto stavio svog suigrača Antu Palaversu, iza njega Hebera, kao trećeg još jednog suigrača Domagoja Bradarića, a tek na četvrto mjesto stavio je kapetana Dinama Arijana Ademija. Kao petog uzeo je i trećeg člana Hajduka, vratara Josipa Posavca. Krajnje zanimljiv izbor s obzirom da bi Hajduk sa tako dobrim igračima kako on misli da jesu bio puno bolje plasiran od šestog mjesta.

Trener Dinama, Bjelica je Juranovićev spisak stavio na zid u svlačionici i rekao igračima da vide kakvo protivnik mišljenje ima o njihovoj vrijednosti.

Za razliku od Juranovića, kapetan Dinama Ademi nije na popis uvrstio niti jednog svog suigrača, pa čak ni pobjednika Olma. Luku Ivanušeca stavio je kao najboljeg ispred Domagoja Pavičića i Stipe Bačelić-Grgića. Posljednja dva mjesta dodijelio je Miletu Škoriću i upravo Josipu Juranoviću.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.