Kalinić: “Favoriti smo, ali to treba dokazati na terenu”

Kalinić: “Favoriti smo, ali to treba dokazati na terenu”

Foto: UEFA Euro/Nikola Kalinić

Hrvatska nogometna reprezentacija se nalazi na pripremama u Sv.Martinu na Muri za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu na Islandu, a nakon vijesti da Ivan Rakitić uslijed ozljede neće konkurirati za nastup, napadački dvojac Nikola Kalinić i Ivan Santini su otkrili kakvo je ozračje u reprezentaciji pred ključni kvalifikacijski dvoboj s Islandom.

“Imamo još nekoliko dana za uigravanje, ja sam spreman, a na izborniku je odluka o tome tko će igrati. Tko dobije priliku, dati će svoj maksimum. Svima nam je u glavi ova zadnja utakmica sezone s reprezentacijom, svi smo koncentrirani i znamo da je treba odraditi na najbolji način. Favoriti smo, ali moramo se dokazati na terenu i siguran sam da ćemo biti pravi”, rekao je Nikola Kalinić, napadač Fiorentine.

Na njegove riječi se nadovezao njegov napadački kolega Ivan Santini, koji je protiv Meksika upisao debi u reprezentativnom dresu i kojem su pripreme s najboljim hrvatskim nogometašima novina na koju se trebalo prilagoditi.

Stvarno je odličan osjećaj, ozračje je super. Dečki su mi puno pomogli u prilagodbi, posebno moj Zadranin Subašić, i nadam se da ćemo tako i nastaviti te u dobrom raspoloženju otići na Island i uspješno se nositi s nadolazećim izazovom. Meni je čast biti u ovakvom društvu. Odlično smo pokriveni u napadu, ne smijemo zaboraviti ni Kramarića, te izbornik ima slatke brige. Sigurno će odabrati napadački tandem koji će opravdati njegovo povjerenje”, zaključio je Santini, inače prvi topnik francuskog Caena.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.