Kalinić: “Favoriti smo, ali to treba dokazati na terenu”

Kalinić: “Favoriti smo, ali to treba dokazati na terenu”

Foto: UEFA Euro/Nikola Kalinić

Hrvatska nogometna reprezentacija se nalazi na pripremama u Sv.Martinu na Muri za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu na Islandu, a nakon vijesti da Ivan Rakitić uslijed ozljede neće konkurirati za nastup, napadački dvojac Nikola Kalinić i Ivan Santini su otkrili kakvo je ozračje u reprezentaciji pred ključni kvalifikacijski dvoboj s Islandom.

“Imamo još nekoliko dana za uigravanje, ja sam spreman, a na izborniku je odluka o tome tko će igrati. Tko dobije priliku, dati će svoj maksimum. Svima nam je u glavi ova zadnja utakmica sezone s reprezentacijom, svi smo koncentrirani i znamo da je treba odraditi na najbolji način. Favoriti smo, ali moramo se dokazati na terenu i siguran sam da ćemo biti pravi”, rekao je Nikola Kalinić, napadač Fiorentine.

Na njegove riječi se nadovezao njegov napadački kolega Ivan Santini, koji je protiv Meksika upisao debi u reprezentativnom dresu i kojem su pripreme s najboljim hrvatskim nogometašima novina na koju se trebalo prilagoditi.

Stvarno je odličan osjećaj, ozračje je super. Dečki su mi puno pomogli u prilagodbi, posebno moj Zadranin Subašić, i nadam se da ćemo tako i nastaviti te u dobrom raspoloženju otići na Island i uspješno se nositi s nadolazećim izazovom. Meni je čast biti u ovakvom društvu. Odlično smo pokriveni u napadu, ne smijemo zaboraviti ni Kramarića, te izbornik ima slatke brige. Sigurno će odabrati napadački tandem koji će opravdati njegovo povjerenje”, zaključio je Santini, inače prvi topnik francuskog Caena.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.