Kantrida domaćin humanitarne utakmice povodom 50. rođendana Hrvatskog paraolimpijskog odbora

Kantrida domaćin humanitarne utakmice povodom 50. rođendana Hrvatskog paraolimpijskog odbora

Budući da je riječ o obilježavanju 50. rođendana Hrvatskog paraolimpijskog odbora svoju je podršku dao i predsjednik Republike Hrvatske

Povodom zlatne obljetnice Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), u petak, 5. rujna 2014. godine s početkom u 19 sati, na stadionu Kantrida igra se humanitarna nogometna utakmica. Suradnjom Grada Rijeke, Humanih zvijezda i HPO-a, u pripremi je nogometni spektakl u kojem će snage odmjeriti Vatreni (generacija ’98) i Legende riječkog sporta. Budući da je riječ o obilježavanju 50. rođendana  Hrvatskog paraolimpijskog odbora svoju je podršku dao i predsjednik Republike Hrvatske, dr. Ivo Josipović, pod čijim će se visokim pokroviteljstvom utakmica održati.

Prihodi od ulaznica (20 kn) namijenjeni su Zakladi Paraolimpijac, a u prodaji su od 25. kolovoza 2014. u turističkoj agenciji My travel (Grivica 4, Rijeka) te putem ureda Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Zinke Kunc 3a, 10000 Zagreb, 01/6044 333.

Za sve koji su željni poduprijeti hrabrost, odlučnost, inspiraciju i jednakost hrvatskih paraolimpijaca, a nisu u mogućnosti doći na utakmicu od 27. kolovoza do 25. rujna otvoren je i humanitarni telefon 060/9003.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.