Kaos na utakmici HNL-a! Šef osiguranja dobio po glavi od igrača Slaven Belupa

Kaos na utakmici HNL-a! Šef osiguranja dobio po glavi od igrača Slaven Belupa

Igrač Slaven Belupa napao šefa osiguranja zbog zabrane ulaska na stadion njegovoj obitelji i djevojci

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nevjerojatna odluka organizatora utakmice Slaven Belupo – Hajduk (1-2), po kojoj su se ulaznice za glavni dio tribine smjele prodati samo gledateljima s prebivalištem u pet županija, imala je neočekivane posljedice upravo za domaćine.

Svi koji su htjeli kupiti ulaznicu za sektore koji nisu namijenjeni gostima morali su dokazati prebivalište u Koprivničko-križevačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Varaždinskoj, Međimurskoj ili Virovitičko-podravskoj županiji. Među njima nije bila obitelj jednoga od igrača Slavena koja je došla iz Zagreba i tu je nastao problem, piše Dalmatinski portal.

Neimenovani igrač Slavena šakama je navodno izudarao voditelja osiguranja svog kluba jer mu roditelji i djevojka nisu smjeli ući na stadion pa je ovaj morao držati led na glavi. Incident su promatrali i neki iznenađeni hajdukovci.

Šefa osiguranja ranije je navodno kamera uhvatila kako pokušava objasniti zašto je tribina otvorena samo za stanovnike pet županija. O ovom presedanu sigurno će se još puno pričati sljedećih dana, a bit će zanimljivo vidjeti kako će nakon svega proći igrač koji je izgubio živce i nasrnuo na klupskog kolegu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.