KAOS U KOTORU: Navijač uletio u teren i upucao golmana u glavu!

KAOS U KOTORU: Navijač uletio u teren i upucao golmana u glavu!

Foto: Newsadidas.com

Policija u crnogorskom Kotoru blokirala je grad nakon što je u subotu u razdoblju oko 19:30 sati zasada još uvijek nepoznati napadač uletio u pomoćni teren drugoligaškog kluba Fk Bokelja, prišao golmanu Goranu Lencu i upucao ga u glavu!

33-godišnjak je prije dvije godine nastupao za Bokelj u crnogorskoj Prvoj ligi, a trenutačno je bez kluba. Trenirao je na pomoćnom stadionu te momčadi samo kako bi ostao u formi. Sada se liječnici bore za njegov život, u kritičnom je stanju, a crnogorski mediji pišu da je odmah završio na hitnoj operaciji u lokalnoj bolnici.

Lenac je napadnut od napadača, koji je točno znao što radi. Utrčao je u teren, koji je ograđen visokom mrežom, a po mraku je točno znao gdje treba pobjeći jer rasvjeta nije radila. Kad je istrčao sa stadiona, ispalio je nekoliko hitaca i u zrak da bi privukao pozornost, ali i uplašio očevice, stoji u priopćenju na skalaradio.com.

Prema riječima bivših nogometaša i sportskih radnika Kotora koji su poznavali golmana, Lenac je bio uzoran sportaš koji je iz svog džepa uzimao novce ne bi li pomagao mladim igračima.

Nažalost, najcrnije slutnje su se ostvarile, jer je Lenac preminuo nešto iza 23:30 sati, potvrdila je bolnica u Risnu.

U ime cijelog portala Hrvatske Reprezentacije želimo izraziti sućut Goranovoj obitelji, prijateljima, suigračima i svima koji su ga poznavali.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.