Kaos u Osijeku: Prvotimac izbačen iz kluba!

Kaos u Osijeku: Prvotimac izbačen iz kluba!

Nakon telefonske sjednice kluba odlučeno je kako je dosadašnji prvotimac NK Osijek izbačen iz kluba, a razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora.

“Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće – zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba.

Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima.” objavljeno je jutros na web stranicama NK Osijek.

Foto: Facebook

Ovaj 22-godišnjak uvijek je govorio da je pravi “seoski igrač”  te nikada nije krio da voli uživati u (zabranjenim) čarima života.

“Znate, ja volim društvo, volim bit s ekipom. Nekad sam i previše povodljiv, ali takav sam. Protiv toga ne mogu. Svugdje se brzo sprijateljim, svugdje se brzo snađem. I svugdje imam prijatelje. Danas ili sutra, kad nogometa više neće biti, iza mene će biti čitav niz pravih prijatelja. To je najvažnije.” rekao je jednom prilikom za 24 sata.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.