Kapetan Dinama ide na operaciju i propušta dvoboje s Benficom

Kapetan Dinama ide na operaciju i propušta dvoboje s Benficom

Ukoliko modri prođu Benficu, Ademi će biti spreman za četvrtfinale.

foto: Hrvoje Petrović / HR

Kapetan Dinama Arijan Ademi unazad nekoliko mjeseci osjeća povremeno bolove u području trbušnog zida i nakon povijesnog uspjeha i pobjede protiv Viktorije odlučeno je da će ići pod nož.

Savjet zdravstvene službe GNK Dinamo je bio da svoj problem riješi rutinskom operacijom, ali on nije želio u najbitnijem trenutku za momčad i klub otići na operaciju nego je igrao pod injekcijama i kao pravi kapetan nosio ovu ekipu do povijesnih pobjeda.

“Budući da su bolovi postali sve učestaliji, zbog kojih ne može pružiti svoj maksimum na travnjaku, u dogovoru s Ademijem smo odlučili riješiti problem operativnim zahvatom nakon kojeg oporavak traje oko tri tjedna” – dr. Ivica Smodek, liječnik GNK Dinamo

Kapetanu će zasigurno biti iznimno teško gledati svoje suigrače kako se bore pred 30.000 ljudi protiv velike Benfice:
“Žao mi je što je tako ispalo, ali to je valjda sudbina. Mislim da ne bi bilo fer i korektno prema suigračima, Dinamu i našim navijačima da istrčim u utakmici u kojoj ne mogu dati sto posto od sebe samo zato što sam kapetan. Vjerujem u svoje suigrače da mogu riješiti Benficu i bez mene te sam uvjeren kako ću biti s njima na travnjaku već u četvrtfinalu Europa lige. Do tada će u meni imati najvećeg navijača.” – rekao je Ademi.
Iz Dinama su objavili da je rasprodan stadion za susret s Benficom. U prodaju je pušteno oko 26.000 karata, a očekuje se i da će svih 6.000 vlasnika godišnjih ulaznica doći na utakmicu, pa će zasigurno biti krcat Maksimir.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.