Kapetan i najbolji igrač poručio: “Ovo je više nego smo očekivali”

Kapetan i najbolji igrač poručio: “Ovo je više nego smo očekivali”

Luka Modrić je po izlasku iz igre zaslužio ovacije prepunog Maksimira.

foto: http://hns-cff.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija samljela je Grčku na Maksimiru kao što joj nitko to do sada nije napravio u eliminacijskoj utakmici.

U gaženju Grka prednjačio je Luka Modrić kako i priliči kapetanu i motoru hrvatske nacionalne vrste. Bilo ga je svugdje, suigrače je hranio asistencijama čime je zaslužio epitet igrača utakmice.

“Odigrali smo vrhunsku utakmicu od prvog do zadnjeg igrača. 4:1 zvuči odlično, ne smijemo biti nezadovoljni rezultatom, to je više nego što smo očekivali. Obavili smo pola posla, ali opuštanja nema”, započeo je Modrić koji poziva na oprez.

“Ne smijemo upasti u euforiju, čeka nas još teških 90 minuta. Grci su nam zabili iz prvog prekida i pokazali koliko su opasni. 4:1 je jako dobar rezultat, ali je i varljiv ako i na uzvratu ne ponovimo ovakvu igru”, nastavio je kapetan koji vjeruje u prolaz na Karaiskakisu.

“Bilo bi stvarno tragedija propustiti ovakvu prednost. Ne smijemo se u Grčkoj braniti, nego igrati kao što smo igrali u Ukrajini i večeras”, podvukao je Modrić, dok je Danijel Subašić bio direktan u odgovoru što se promijenilo u mjesec dana u igri Kockastih.

“Šef je rekao da trebamo igrati preko bokova i to smo napravili. A što se promijenilo…Izbornik”, rekao je Suba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.