Kapetan o potencijalnom izborniku: “Još uvijek imamo sjajan odnos”

Kapetan o potencijalnom izborniku: “Još uvijek imamo sjajan odnos”

Carlo Ancelotti otvorio je vrata hrvatskom veznjaku u Realu koji je procvao pod Talijanovim vodstvom.

Carlo Ancelotti i Luka Modrić javno se vole. Kako i ne bi, kad je talijanski strateg svojim dolaskom u Real Madrid hrvatskom kapetanu promijenio poziciju i stvorio od njega ono što Luka danas jest, najbolji veznjak na svijetu.

Njihova suradnja donijela je ploda već u prvoj Ancelottijevoj sezoni u kojoj je kraljevski klub osvojio Kup kralja i Ligu prvaka protiv Atletico Madrida. U javnim nastupima obojica su mnogo puta pokazivali privrženost jedan prema drugome.

“Modrić je definitivno jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Ima ogromne tehničke sposobnosti, sjajno čita igru i krasi ga jaka osobnost. Također je i krasan čovjek”, govorio je Ancelotti, od danas kandidat za klupu hrvatskih nogometaša, o Modriću kada je preuzimao Bayern.

“Odlično sam se slagao sa sva četiri trenera koji su mu trenirali u Realu. Ali, koliko god su mi Mourinho, Zidane i Benitez pomogli da postanem bolji igrač, ako moram odabrati jednog, to bi bio gospodin Ancelotti. Imali smo sjajan odnos i još ga uvijek imamo”, sipao je hvalospjeve Luka na račun Ancelottija duboko u eri Zinedinea Zidanea na klupi Reala.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.