Kapetan PPD-a koji nije putovao u Mannheim: “Malo me iznenadilo”

Kapetan PPD-a koji nije putovao u Mannheim: “Malo me iznenadilo”

Zlatko Horvat izostavljen je iz sastava koji je putovao u Njemačku, a službeni stav kluba je "premorenost igrača".

Prvo desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije i kapetan PPD Zagreba Zlatko Horvat na opće je iznenađenje ostao u Zagrebu ususret dvoboju Lige prvaka protiv RN Lowena u Mannheimu. Službeni PPD ostao je pri stavu kako je igrač premoren i izvan forme, a sličnog scenarija držao se iz Horvat. Ipak, iznenadila ga je odluka trenera Kasima Kamenice.

“Kao i obično prije puta, trener je rekao tko ide, a tko ne. Mene je malo iznenadilo, ali što je tu je. Imamo još dva desna krila, dobri su dečki”, kazao je Horvat kojega su u Mannheimu mijenjali Ereš i Božić-Pavletić.

“Ja treniram i želim se vratiti što prije. Mislim da će tako i biti. Želim konkurirati za utakmicu s Vardarom u utorak”, nastavio je Horvat.

Pravi Zlaja trebati će Zagrebu koji još nije upisao pobjedu u Ligi prvaka, ali i rukometnoj reprezentaciji koja u siječnju napada europsko zlato. Ipak, postoje li problemi u odnosima s trenerom PPD-a?

“Nema. Treneri odlučuju, ja tu ne mogu ništa, poštujem sve. I kažem, vjerujem da ću se brzo vratiti. To je ono što je u mojoj moći, da se pokažem na treningu. Svi mi želimo bolje”, kazao je Horvat koji bi se ubrzo trebao naći i s hrvatskim izbornikom Linom Červarom, ali taj sastanak još nije zakazan.

Zagreb i Horvat ove su sezone u velikoj krizi, upisana su tek dva boda u Ligi prvaka, a u sljedećem kolu stiže moćna Barcelona.

“Pokušavamo drugačije, treba nam vremena za te neke nove stvari”, zaključio je 33-godišnji Zlaja.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.