Kapetan priznao: “Večeras smo izgubili od bolje momčadi”

Kapetan priznao: “Večeras smo izgubili od bolje momčadi”

Razočarani su bili Kauboji nakon prvog poraza na Europskom prvenstvu.

Igor Vori/Getty Images

“Šveđani su nas pretrčali, a u obrani večeras nismo bili pravi”, izjavio je nakon poraza od Švedske (31-35) na EURU u Splitu kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori.

“Desilo se ono najgore. Ono što smo mi trebali raditi njima, oni su učinili nama. Nedostajalo je agresivnosti, nije funkcionirala ni obrana 6-0, a ni 5-1. U prvom poluvremenu su Šveđani stvarno igrali bez greške i u obrani i u napadu. U drugom dijelu smo pokušali stići, ali nije išlo”, kazao je kapetan Vori.

“Moramo dignuti glavu, idemo u Zagreb s dva, a ne četiti boda i čekaju nas okršaji s Francuzima i Norvežanima. Večeras smo izgubili od bolje momčadi, koja je jako kvalitetna. Upozoravali smo da su na Svjetskom prvenstvu držali domaćine Francuze u šahu sve do 58. minute”, zaključio je Vori nakon prvog poraza hrvatske reprezentacije u Spaladium Areni nakon 11. pobjeda zaredom.

Vratar Ivan Pešić bio je vidno razočaran.

“Razočaran sam jako. Oni su nam zabijali iz svih pozicija, s devet metara, iz pozicije pivota, a nekoliko lopti je ušlo u gol i od bloka. Nismo bili dobri, a njima je sve ulazilo. Žao mi je navijača”, izjavio je Pešić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.