Kapetan Srbije nahvalio hrvatske vaterpoliste uoči velikog dvoboja

Kapetan Srbije nahvalio hrvatske vaterpoliste uoči velikog dvoboja

Foto: Mondo

Večeras se od 22 sata igra vaterpolski klasik između Hrvatske i Srbije u polufinalu Svjetskog prvenstva, a na neki način ta utakmica je označena kao finale prije finala budući da je Srbija aktualni olimpijski, svjetski i europski prvak, a Hrvatska olimpijski i svjetski doprvak.

Stoga je utakmicu najavio Filip Filipović, ponajbolji igrač i kapetan Srbije koji se prvo osvrnuo na utakmicu između Hrvatske i Italije, te je ujedno uputio čestitke našim vaterpolistima kako su odigrali tešku utakmicu brojčano inferironiji čime je aludirao na suđenje na toj utakmici:

Znamo se vrlo dobro i znamo gdje su najjači, pa tu nema iznenađenja.Hrvatska je bila bolja od Italije, svaka im čast što su izdržali. Nije bilo lako ni nama koji smo gledali, a kamoli njima koji su od početka do kraja igrali sa igračem manje”, rekao je Filipović dok je njegov kolega iz reprezentacije Sreten Ćuk također bio pun hvale za hrvatske vaterpoliste.

I mi i Hrvati igramo sjajnu obranu, a to znači da će biti teško, tvrdo i s puno kontakta. Hrvati imaju odlične braniče, teško ćemo ih probiti, ali smo u ranijim mečevima u tome uspijevali što nas stavlja u ulogu favorita. Zadovoljan sam što igramo s njima jer i oni igraju čisti vaterpolo, izjavio je Ćuk.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.