Karabatić: “Nemam nikakve veze s namještaljkama”

Karabatić: “Nemam nikakve veze s namještaljkama”

Najbolji svjetski rukometaš u razgovoru za BHTV1 televiziju govorio je o namještanju utakmica i prijelazu iz Barcelone u PSG...

Baš kao što su to prije tjedan dana učinili s hrvatskim izbornikom Slavenom Bilićem, televizija BHTV1 ovoga je puta objavila kratak video isječak velikog intervjua s Nikolom Karabatićem, kojega će u cijelosti u eter pustiti 8. travnja.

Ponajbolji svjetski rukometaš i igrač Barcelone odgovarao je na mnoga pitanja, od kojih su neka bila vrlo neugodna, a posebno se ističe ono o optužbama za namještanje utakmice, s kojima se suočava već neko vrijeme.

“Moramo dokazati da ta utakmica nije bila namješterna, da se nije manipuliralo. Nitko od nas troje optuženih nije igrao sporni susret, svi smo bili ozlijeđeni”, napomenuo je. “Sumnjivo je što se nekoliko igrača koji nisu igrali kladilo na taj susret. Ja se nisam kladio, ali se moje ime ipak spominje. Da se utakmica namjesti, potrebno je da to znaju svi igrači, kao i trener – ne može se to učiniti tek tako. Vjerujemo da će na kraju krajeva sve biti u redu.”

“Sada, nakon svega, razmišljam pozitivno i nastojim na to gledati kao utakmicu protiv suda. Sve mi to daje snage da još bolje igram, imam više motivacije i želim se dokazati na terenu”, kaže Nikola.

Priča se kako bi uskoro mogao otići iz Barcelone. “Čast mi je što se za mene bore takva dva velika kluba kao što su Barcelona i PSG”, komentirao je Karabatić navode da će ovoga ljeta prijeći u Francusku. “Parižani rade veliki projekt, žele napraviti najbolju ekipu na svijetu, a ja sam ipak Fracnuz i naravno da mi je privlačan takav projekt u glavnom francuskom gradu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.