Karačić mijenja Cindrića u Kielceu

Karačić mijenja Cindrića u Kielceu

Cindrić bi trebao otići u Barcelonu nakon samo godinu dana provedenih u Poljskoj.

foto: https://www.facebook.com/Karacic.Official/photos

Hrvatski rukometaši oduvijek su bili tražena roba na rukometnom tržištu, što dokazuje da smo jedna od najboljih rukometnih nacija svijeta. Luka Cindrić stigao je ovo ljeto u Kielce, no čini se da bi vrlo brzo mogao i put pod noge.

Kako pozicija srednjeg vanjskog ne bi patila, u poljskom prvaku uspjeli su dovesti jednako dobro pojačanje na tome mjestu, i to. pogađate, još jednog Hrvata! Naravno, riječ je o Igoru Karačiću koji je zajedno sa Cindrićem i Čupićem 2017. godine odveo Vardar do pokala Lige prvaka.

Karačić će u Kielce doći na ljeto, a tamo će ga  dočekati i lijevi vanjski Marko Mamić, ali neće Filip Ivić koji je na ljeto dogovorio prelazak u Gummersbach.

– Sretni smo što smo uspjeli dovesti Igora Karačića u Kielce. On je veliki igrač, koji ima ogromno iskustvo igranja na najvećoj svjetskoj razini. Jednostavno, Igor je igrač koji je nedostajao Kielceu i vjerujemo kako ćemo s njim biti puno jači sljedeće sezone – rekao je predsjednik kluba Bertus Servas.

Tako Poljaci mirne duše mogu promatrati situaciju oko Luke Cindrića kojeg Barcelona želi dovesti na ljeto za čak 2.5 milijuna eura, što bi bio jedan od najvećih transfera u povijesti. Najveći transfer je onaj njemačkog golmana Andreasa Wolffa kojeg je upravo Kielce doveo za 3 milijuna eura. Europski prvak iz 2016. stvara ekipu koja bi opet mogla pokoriti konkurenciju, a sva ta imena izgledaju zaista zastrašujuće.

Cindrin se mandat u Poljskoj tako polako bliži kraju nakon samo godine dana, a rukometni divovi u Europi otimaju se za ponajboljeg srednjaka na svijetu.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.