Karačić nakon poziva u reprezentaciju Australije: “Nisam dvojio ni sekunde”

Karačić nakon poziva u reprezentaciju Australije: “Nisam dvojio ni sekunde”

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija ne može više računati na pouzdanog bočnog igrača.

foto: hns-cff.hr.

Pričalo se mjesecima kako će dosadašnji mladi hrvatski reprezentativac Fran Karačić dobiti poziv izbornika Australije Bert van Marwijka za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Napokon, te priče su se ostvarile i Fran Karačić našao se među 32 kandidata koja bi mogla predstavljati reprezentaciju Australije u Rusiji.

“Iznimno sam ponosan na pozivu! Već sam otprije bio u kontaktu s ljudima iz australske reprezentacije, međutim, zbog ozljede sam propustio posljednje okupljanje australske reprezentacije. Kada sam dobio poziv nisam dvojio ni minute.

Dat ću sve od sebe kako bih se predstavio u najboljem izdanju izborniku van Marwijku i australskoj javnosti. Ovo je širi popis s 32 igrača, no uvjeren sam kako ću se naći na finalnom popisu putnika u Rusiju. San mi je igrati na Svjetskom prvenstvu”.

Australija je u Rusiji u skupini C zajedno s Francuskom, Peruom i Danskom.

Fran Karačić dosad je za mlađe hrvatske reprezentacije upisao osam nastupa, a u ovim kvalifikacijskim utakmica za U-21 reprezentaciju kod izbornika Gračana bio je nezamjenjiv u obrani, a pritom je postigao i dva pogotka u utakmicama protiv Češke (5:1) i Moldavije (4:0).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.