Karate klub GROBNIČAN podržao program „I Ti to možeš!“

Karate klub GROBNIČAN podržao program „I Ti to možeš!“

Foto: KK Grobničan

Mladi, uspješni karatisti i treneri karate kluba GROBNIČAN pružili su podršku programu „I Ti to možeš!“ i ciljevima Udruge „Hrvatska reprezentacija“ – poticati i motivirati djecu i mlade na aktivno bavljenje sportom.

Karate klub GROBNIČAN mladi je klub, koji kao udruga od 2011. godine djeluje na području općine Čavle. Svakim radnim danom u sportskoj dvorani „Mavrinci“ za djecu i mlade predškolskog i školskog uzrasta održavaju se treninzi različitih tipova prilagođeni različitim uzrastima. Kako bi se postigli najbolji rezultati, djeci i mladima individualno se pristupa i zato se treninzi održavaju u manjim grupama u posebno opremljenim prostorima.Od samog početka djelovanja udruga je postala stalna članica Hrvatskog karate saveza i Karate saveza Primorsko-goranske županije. Osim što nastupa na brojnim natjecanjima, od kojih su mnogi i međunarodnog karaktera, na kojima mladi natjecatelji postižu sjajne rezultate, klub je domaćin županijske karate lige, organizator međunarodnog karate „Grobničan kupa“ koji se svake godine u listopadu održava u sportskoj dvorani Mavrinci, a u ožujku 2016. bio je tehnički organizator Prvenstva Republike Hrvatske za mlađe uzraste.

Zahvaljujući uspjesima mladih karatista, koji se gotovo sa svakog natjecanja vraćaju s osvojenim medaljama te trudu i entuzijazmu trenera, Karate klub GROBNIČAN je u 2015. godini najuspješniji sportski klub općine Čavle. U svojim redovima klub ima i jednu reprezentativku, Ivu Miculinić, koja je u 2015. godini osvojila titulu viceprvakinje RH za mlađe kadetkinje te time osigurala mjesto u mlađoj selekciji hrvatske karate reprezentacije.

Poznato je da sport razvija važne ljudske vrijednosti poput timskog duha, solidarnosti, tolerancije i fair play-a i sve se to osjeća u djelovanju karate kluba GROBNIČAN koji je podržao naš program „I Ti to možeš!”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.